top of page

o TALENTBRIEFu

Zašto smo pokrenuli ovakav portal i kako dalje?

Teme iz područja organizacijske izvrsnosti, upravljanja ljudskim potencijalima, angažiranost radnika, employer branding, radnog prava - samo su neke od tema koje iznimno utječu na poslovanje organizacija, zadovoljstvo radnika, a onda i ukupno tržište rada u širem smislu.

Naša je vizija utjecati na bolje razumijevanje upravljanja ljudskim potencijalima - iz perspektive organizacija, ali i individualne razine.

Na ovom mjestu kvalitetnije ćemo predstavljati i obrađivati navedene teme, a nadamo se i doprinijeti, inspirirati i potaknuti brojne sudionike tržišta rada na budući razvoj u ovom području.

 

Iskreno se veselimo svakom vašem prijedlogu, komentaru, povratnoj informaciji, prilici za suradnjom i učenjem te vas potičemo da nam se javite. Volimo sve oblike pohvala i podrške, a naročite one koje će i nama pomoći biti još bolji u ovom projektu.

Glavni urednik

Vladimir Benić

Htjeli biste pisati za TALENTBRIEF?

Hvala na poslanoj poruci.

Naše usluge

S obzirom na cilj našeg poslovanja i kvalitetu sadržaja kojom želimo promovirati dobre prakse upravljanja ljudskim potencijalima, organizacijama, razmjenu znanja i informiranje tržišta o srodnim temama, naše usluge su u svrhu promocije tih tema:

 NATIVE SADRŽAJ - ČLANCI 

 • U suradnji s klijentom napisat ćemo za vas sadržaj koji će na edukativan i informativan način približiti temu koju želite promovirati i kojom želite ispričati određenu priču o sebi/svojoj organizaciji.

 • opcije uključuju i foto/video priloge 

 EMPLOYER BRANDING KAMPANJE 

 • Ako želite provesti određeno istraživanje; promovirati određenu poziciju za zapošljavanje; ispričati priču o svojoj organizaciji ili prenijete neke dobre prakse - možemo vam pomoći realizirati takvu temu i sadržaj.

 • opcije uključuju i foto/video priloge 

 SPONZORIRANJE RUBRIKE NA PORTALU

 • sponzoriranje rubrike obuhvaća sljedeće cjeline:

  • Employer branding​

  • Budućnost rada

  • Organizacijska kultura i leadership

  • Radno pravo

  • Zapošljavanje

 • sponzoriranje rubrike je moguće na period od 3, 6 mjeseci do 12 mjeseci i uključuje i 1 native članak kvartalno.

 • prema potrebi moguće je kreirati posebnu novu rubriku za potrebe klijenta.

Projekti koje radimo:

BEST EMPLOYER BRAND AWARDS ADRIA 2022

 • Više informacija pronađite OVDJE

 

Uvjeti korištenja

Ovi Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge na domenama i poddomenama u vlasništvu Posao na dlanu d.o.o.

Korištenjem usluga i portala TalentBrief (dalje Portal) smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, da ih razumiju i prihvaćaju, uključujući i odredbe u vezi s kolačićima.

Obveze korisnika pri korištenju Portala
Posao na dlanu d.o.o. ni na koji način neće biti odgovoran za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem portala i usluga.

Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja portala, ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:

 • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način,

 • objavljivanje, slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,

 • lažno predstavljanje, 

 • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom,

 • objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, “spam”.

Posao na dlanu d.o.o. zadržava pravo na temelju vlastite procjene i bez prethodne obavijesti ukloniti sadržaj koji smatra neprikladnim ili koji nije u skladu s ovim Uvjetima korištenja.

Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik prihvaća i suglasan je da će Portal uključivati reklame, raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke.

Autorska prava
Sadržaj na Portalu zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu dozvolu Posao na dlanu d.o.o. ili vlasnika sadržaja.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti Posao na dlanu d.o.o. koristeći adresu: talentbrieft@careercentar.com

Zaštita privatnosti i tajnost podataka
Posao na dlanu d.o.o. poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja Portala
 ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

U svrhu boljeg korisničkog iskustva te kako bi Portal radio pravilno koristimo kolačiće (cookies).

Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Korištenjem Portala dajete svoj pristanak za spremanje kolačića (cookies) na vašem računalu.

Linkovi na druge web-stranice
Neki od linkova na Portalu vode na web-stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom Posao na dlanu d.o.o. koji nije odgovoran za sadržaj tih stranica.

Sadržaj portala
Stavovi izneseni u autorskim kolumnama i komentarima, ne odražavaju stavove redakcije portala, odnosno Posao na dlanu d.o.o., već su to osobni stavovi autora pojedine kolumne i komentara.

Javno dostupan sadržaj je sav onaj sadržaj dostupan svim posjetiteljima Portala.

Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouraci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na Portalu. Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava.

Promjene sadržaja Portala
Posao na dlanu d.o.o. zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja na Portalu bez obaveze prethodne najave. Posao na dlanu d.o.o. nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Promjene Uvjeta korištenja
Posao na dlanu d.o.o. zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice koje su proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na Portalu.

Ovi Uvjeti korištenja vrijede od 01. svibnja 2021. godine.

Impressum

Izdavač: Posao na dlanu d.o.o.

Direktor: Vladimir Benić

Glavni urednik / Chief Editor

Vladimir Benić

 

Co-editor

Jelena Mucić

Urednik fotografije

Alexander Starbuck

Novinari, kolumnisti i suradnici

dr. sc. Andrijana Mušura Gabor, dr. sc. Mirna Koričan, Lajtman, mag. psych. Nataša Ivanković, Jelena Mucić

 

Posao na dlanu d.o.o. Boškovićeva 2, Zagreb, Hrvatska - OIB 46893004431 - PDV ID HR46893004431 - MB 4113250 - Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu MBS 080874495 - Transakcijski račun otvoren u Privredna banka Zagreb, Radnička cesta 50, Zagreb - IBAN HR7323400091110613025 - SWIFT PBZGHR2X - Predsjednik Uprave Vladimir Benić - Temeljni kapital 20.000 HRK uplaćen u cijelosti.

bottom of page